CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag, juni 17

Nyhem

Igår kväll var jag och mamma på Nyhemsveckan. Vi var på kvällsmötet kl 19 pch nattmötet kl 22. Kvällsmötet var med LP-vännerna så det blev en hel del gamla godingar (musik) och vinttnesbörd. Predikan var delvis illustrerad (filmklipp från Schinders list) av Peller Hörnmark (Pingsrörelsens föreståndare). Budskapet var kärlek och att man ska ta sigf an människor i sin omgivning. Mycket starkt.

Nattmötet var helt klart inriktat på ungdomar. Det var rockig lovsång med häftig ljusanläggning. det var tävlingar, dansuppvisning och en liten teaterscen. Även ett filmklipp som inte hade så mycket med resten av mötet att göra. Predikan var av Daniel Stenmark från Jönköping och det var en allvarligt budskap om helgelse.

jag träffade på endel gamla bekanta. Dels ett gäng från Pingstkyrkan i Mariestad. Dels 2 från bibelskolan; David Walfridsson och Marcus Kristensson, dels Ungdomspastor John-Ted från Märsta och familjen Samuel och Emma från Uddevalla. Härligt :)

Mamma och jag bodde i Lottas hus vid Nyhems golfbana. Också helt fantastiskt. Efter oss kom Maria Ander från Märsta med hennes dotter som skulel bo där några dagar. Lotta är helt underbar som lånar ut sitt fina hus till oss. Förra sommaren fick vi låna hennes hus i Spannien och det var inte fy skam det heller!

0 kommentarer: