CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag, september 5

ta hål i öronen på bebisar

Efter att ha läst detta inlägg och kollat på denna lilla film kände jag att det inte är så snällt mot bebisar att ta hål i deras öron. Vad tycker du?


6 kommentarer:

Linda sa...

Jag har en väninna som irriterade sig över detta i våras när hon med sin bebis besökte öppna förskolan där andra mammors bebisar hade nytagna hål i öronen.

Hon var så irriterad att hon mailade polisen och ifrågasatte det som barnmisshandel. Om det kunde vara lagligt att sticka nålar i bebisars örsnibbar för kosmetiska skäl. Och om det var okej med hål i örsnibbarna - hur var det då med andra kroppsdelar?

Det var inte olagligt eftersom det är socialt accepterat med håltagning i örsnibbar på spädbarn. Och ju mer socialt accepterat det blir med hål i andra kroppsdelar på vuxna, desto närmare kommer vi att det blir socialt accepterat på yngre... så en septumpiercing i ettårspresent var tygligen inte helt otänkbart, enligt lagen...

Helt sjukt, om man frågar mig.

Anonym sa...

Jag godkänner.
Pablo.

Josie sa...

Linda: jag hade inte ens tänkt tanken innan jag såg klippet. Jag vet ju att det finns massa bebisar med hål i öronen men jag hade inte kopplat det med smärta. Men det såg verkligen inte ut som att babyn i filmen trivdes.

Pablo: Menar du att du godkänner att man tar hål i öronen på bebisar? Hur tänker du kring smärtan du upplever?

Anonym sa...

Jag håller med dig. hehe (I dont speak swedish)
Grattis på födelsedagen!

Pablo.

Josie sa...

Pablo: Tack för gratulationen! Trevligt att du hittade till min blogg. Förstår du svenska eller översätter du texten är du läser den?

Anonym sa...

översättning 100%
:)
Pablo.